FIRSTBEAT LIFE
Hoe veerkrachtig ben je echt?

Je houdt van je job en je leidt een druk leven. Het is niet altijd gemakkelijk om alles bol te werken maar… je doet je best.

Meer en meer mensen lijken last te hebben van burn-out en soms vraag je je wel eens af of jou dit ook zou kunnen overkomen…

Het slechte nieuws is: waarschijnlijk wel… maar… het goed nieuws is:  met de  Firstbeat Life meeting om je weten hoe veerkrachtig je nu echt bent!

Hoe werkt het?

Je draagt een klein meetapparaat (de Bodyguard) gedurende 3 dagen en 3 nachten (bij voorkeur 2 werkdagen en een ‘vrije’ dag).
Je merkt het nauwelijks op en kan gewoon je eigen leven leiden.

Dit apparaat is verbonden met een app ‘Firstbeat Life’. Je noteert in die app, wat je wanneer doet (werken, eten, fietsen, tv-kijken, …). Dat maakt het lezen van het rapport achteraf gemakkelijker.

Je kan volgen in ‘real-time’ maar na het beëindigen van de meting, worden de gegevens nog verfijnd.
De objectieve data zorgen voor een visuele voorstelling van jouw stress-en recuperatiemomenten.

Je behoudt de Bodyguard, en je kan metingen doen, zolang je de maandelijkse bijdrage voor de app betaalt. Dit betekent dat je, na de feedback sessie en tijdens het traject onmiddellijk kan gaan experimenteren en … zien of wat je uitprobeert ook daadwerkelijk werkt voor jou!

“Ik was wel wat bezorgd over mijn slaapkwaliteit omdat ik gedurende de meeste nachten toch wel eens wakker word en dus niet altijd zoveel uren effectief slaap. De objectieve meting met de bodyguard toonde mij dat ik goed recupereer tijdens mijn nachten; de uren die ik slaap, hebben een hele goede kwaliteit met veel recuperatie. Deze vaststelling geeft mij een grote geruststelling omdat ik toch wel bezorgd was over de mogelijke gevolgen op langere termijn van een slechte nachtrust.”

“Ik heb de Firstbeat Life meeting gedaan bij Nancy. De resultaten waren een echte eye-opener. Ik wist al dat ik heel graag anderen coachte, maar … ik wist niet dat ik op dat moment meer ontspannen ben dan wanneer ik TV kijk! Naar aanleiding van het assessment heb ik een aantal belangrijke veranderingen doorgevoerd: ik heb nu een avondritueel (en zit niet meer tot op het laatste moment op mijn computer te werken) en tijdens drukke dagen neem ik een aantal pauzes om mijn batterijen op te laden. De kwaliteit van mijn slaap is enorm verbeterd en ik ben veel bewuster bezig met mijn energie. Als ingenieur hou ik van de methodologie, maar je hoeft geen ingenieur te zijn om er van te profiteren. Iedereen die denkt dat de manier waarop hij/zij omgaat met zijn/haar energie (zowel verbruik als recuperatie) beter zou kunnen, heeft zeker baat bij deze analyse met Nancy.”

Het doel van deze meting  is om je helpen om een betere balans te vinden tussen werk en ontspanning, tussen stress en herstel, tussen rode en groene tijd…

We streven niet naar ‘geen stress’, maar wel naar voldoende rust en herstel, naar een levensritme dat bij je past. We kijken vooral naar periode dat je werkt en slaapt.

Samen met het rapport krijg je ook persoonlijke feedback (30′ – online). We bepalen samen 1 tot 3 concrete objectieven die je kunnen helpen om nog veerkrachtiger te worden.

Wil jij graag weten hoe veerkrachtig je echt bent? Klik op onderstaande knop en we gaan ervoor!

Meten is weten!
You always have a choice! #YAHAC!