Lacomma wordt 18 vandaag en … dat mag gevierd worden!

Assertiviteit

Ik geef al meer dan 10 jaar assertiviteitscursussen en … mensen vragen me al heel lang om ook een online-versie aan te bieden.  Ik was er altijd een beetje tegen want, ik vind dat voor assertiviteit een live component essentieel is.

Nu heb ik besloten om het toch uit te proberen en … ter gelegenheid van Lacomma’s verjaardag, heb ik iets heel speciaals uitgedokterd: ik bied de cursus aan in de vorm van een ‘summer school’ met nog wat extraatjes.

Koop de cursus nu (= voor zondagnacht) en … betaal  97 EUR in plaats van 197 EUR!

Voor deze prijs krijg je:

  • 4 modules met veel materiaal (IN HET ENGELS!): je krijgt alle theorie en modellen die je nodig hebt om assertiever te communiceren.
  • Wekelijkse Q&A sessies in een private FB groep (dit alleen tijdens de ‘summer school’ – vanaf maandag 22 juli tot en met zaterdag 31 augustus – daarna worden het maandelijkse sessies). Je hebt sowieso toegang tot de Engelse versie maar… bij voldoende interesse beantwoord ik de vragen ook in het Nederlands.

Als je daarna de theorie wil omzetten in de praktijk, dan kan dat. Ik zal individuele en groepssessies aanbieden (NIET inbegrepen in de prijs). Op die manier kan je je moeilijke gesprekken eerst inoefenen in een veilige omgeving.

MAAR… ter ere van mijn verjaardag: nog een extraatje: schrijf je in voor zondag 22 uur en … je maakt kans op een GRATIS coachingssessie van 1 uur! (Dit is weggelegd voor 5 gelukkigen…)

Hier hoef je toch niet over na te denken? Je wil al lang assertiever worden, dan is dit het moment! Schrijf je nu in!

Nog vragen?

Ik ga nu met vakantie… Komt dit aanbod nog terug?
Niet in deze vorm. De speciale prijs geldt tot zondag middernacht (21/7) – daarna verhoogt hij naar 147 EUR tot en met 18 augustus en daarna gaat hij terug naar ‘normaal’: 197 EUR. Het is ook alleen tijdens de zomer (tot en met eind augustus) dat er wekelijkse Q&A sessies zijn, daarna vinden die maandelijks plaats.
Ook als je nu (of in augustus) twee weken met vakantie gaat: koop de training nu. Je kan alvast beginnen en verder gaan na je vakantie… Je hebt ook de opnames van de wekelijkse Q&A sessies EN je maakt kans op een uur gratis coaching…

Waarom is dit alleen in het Engels? Komt er ook een Nederlandse versie?
Zoals de meesten onder jullie wel weten, werk ik al 19 jaar in een internationale omgeving en… de meeste van mijn klanten zijn nu eenmaal niet Nederlandstalig… Er kruipt enorm veel werk in het maken van die filmpjes. Bij voldoende interesse (= 25 mensen die de cursus hebben aangekocht, geven VOOR eind 2019 aan dat ze graag een NL versie hebben), engageer ik me om er een te creëren. (Is dat niet het geval, dan trekt mijn conclusies ;-D) Voorlopig is de theorie in het Engels, maar beantwoord ik de vragen in het NL. Als extraatje kan ik de Nederlandstaligen ook een kopie geven van mijn manual (toen ik de cursus LIVE in het Nederlands gaf)

Nog vragen? Stuur een mailtje naar info@lacomma.be

EN HET IS NOG NIET GEDAAN!

Boek: Hoe overleef ik mijn collega’s? – Thea Bombeek

Je bent al assertief en wil toch kans maken op een cadeautje? Dat kan!

Mijn collega en goede vriendin Thea Bombeek schreef het boek: “Hoe overleef ik mijn collega’s? Tools voor zelfvertrouwen op het werk.”

Uit ervaring weet ik dat dit een thema is waar velen mee worstelen.

Wel: ter gelegenheid van Lacomma’s verjaardag wil ik graag 2 boeken verloten EN jou de kans geven om vragen in te sturen voor een interview dat ik met Thea zal hebben.

Hoe werkt het? Ik zal reclame maken op social media. Wat verwacht ik van jou?
Deel de boodschap zoveel mogelijk en gebruik de hashtag #HAPPY18

  • Via facebook: ik zal reclame maken op mijn Facebookpagina , daar kan je het bericht delen (en terwijl je er toch bent: vind je de pagina al ‘leuk’?). Je kan ook deze link delen, als dat gemakkelijker is voor jou.
  • Via Instagram: Je vindt me hier, tag me en zeg dat de link in de bio staat..
  • Via Twitter: hier ben ik het minst maar… je vindt me hier. Vergeet niet om me te taggen…
  • Via mail: je kan deze mail of link gerust doorsturen naar iedereen die geïnteresseerd zou kunnen zijn, maar… als je dat doet, zet me dan wel in cc (of bc) zodat je een kans kan maken op 1 van de 2 boeken.

Voor de vragen: je kan die op social media zetten (via bovenstaande kanalen) of mailen (naar info@lacomma.be).
Het interview zal plaatsvinden in augustus. De precieze datum staat nog niet vast maar zal gecommuniceerd worden. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem! Ik stuur je de link naar de opname!

Voilà dat was het! Als je me nu wil excuseren… ik moet een verjaardag gaan vieren!